Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 001 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
29.09.2021
metrážové látky Annie Sloan®️ k zakoupení u nás 👏
Každá z tkanin Annie byla navržena tak, aby doplňovala její světově uznávanou paletu Chalk Paint®. číst celé
02.09.2021
WORKSHOPY s Annie Sloan®️& Re•Design with Prima®️již od 20.11.2021
KREATIVNÍ WORKSHOPY Rozvíjíme lidskou tvořivost a vášen pro křídové barvy Annie Sloan®️ a produkty Re•Design with Prima®️ Školíme 😍 číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Prohlédněte si stručné informace o produktech Annie Sloan, detaily naleznete v jednotlivých odkazech na bezpečnostní listy a testy.

TECHNICKÉ LISTY

BARVY CHALK PAINT™ A WALL PAINT™ ANNIE SLOAN

Chalk Paint™ dekorativní barvy a Wall Paint™ barvy na zeď ANNIE SLOAN jsou netoxické, vodou ředitelné, mají extrémně nízký podíl VOC (Volatile Organic Compound – Těkavé organické látky), nezapáchají, mají mnohostranné využití a skvělou vydatnost. Vzorky obdržely certifikát Toy safety, můžete je použít na dětský nábytek, stěny v pokoji i hračky.

DĚTSKÉ POKOJE A CERTIFIKÁT BEZPEČNOSTI

Chalk Paint™Wall Paint™ jsou netoxické a dokonale bezpečné pro dětský nábytek a stěny. Kromě toho byly vzorky Chalk Paint™ a Wall Paint™ a Chalk Paint™ vosků nezávisle testovány a certifikovány jako Toy Safe podle přísných evropských předpisů (BS EN 71-3: 2013). Doporučujeme nechat vosk min. 3 týdny vytvrdnout než se budou hračky či nábytek používat.

TESTOVÁNÍ NA ZVÍŘATECH

Žádný z našich produktů nebyl testován na zvířatech. Barvy Chalk Paint™ a Chalk Paint™ Lacquer neobsahují žádné živočišné produkty, nicméně Chalk Paint™ povrchové vosky obsahují včelí vosk.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

metrážové látky Annie Sloan®️ k zakoupení u nás 👏
29.09.2021
metrážové látky Annie Sloan®️ k zakoupení u nás 👏
Každá z tkanin Annie byla navržena tak, aby doplňovala její světově uznávanou paletu Chalk Paint®. číst celé
WORKSHOPY s Annie Sloan®️& Re•Design with Prima®️již od 20.11.2021
02.09.2021
WORKSHOPY s Annie Sloan®️& Re•Design with Prima®️již od 20.11.2021
KREATIVNÍ WORKSHOPY Rozvíjíme lidskou tvořivost a vášen pro křídové barvy Annie Sloan®️ a produkty Re•Design with Prima®️ Školíme 😍 číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Nejčtenější na blogu
Kontaktní informace, kde nás najdete

Kontakty
Logo
MK Shabby chic
info@mkshabbychic.cz
(Po-Pá, 9-18 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz