Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
03.02.2022 Annie Sloan™
Jak pracovat se štětci Annie Sloan?
Milujeme štětce Annie Sloan ! Jsou vyrobeny s dřevěnou rukojetí a ručně lepeny v Evropě. Kulaté štětce s přírodními štětinami jsou nejlepší na trhu, r... číst celé
29.09.2021
metrážové látky Annie Sloan®️ k zakoupení u nás 👏
Každá z tkanin Annie byla navržena tak, aby doplňovala její světově uznávanou paletu Chalk Paint®. číst celé
02.09.2021
WORKSHOPY s Annie Sloan®️& Re•Design with Prima®️již od 20.11.2021
KREATIVNÍ WORKSHOPY Rozvíjíme lidskou tvořivost a vášen pro křídové barvy Annie Sloan®️ a produkty Re•Design with Prima®️ Školíme 😍 číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Prohlédněte si stručné informace o produktech Annie Sloan, WoodUbend...detaily naleznete v jednotlivých odkazech na bezpečnostní listy a testy.

TECHNICKÉ LISTY

ANNIE SLOAN

BARVY CHALK PAINT™ A WALL PAINT™ ANNIE SLOAN

Chalk Paint™ dekorativní barvy a Wall Paint™ barvy na zeď ANNIE SLOAN jsou netoxické, vodou ředitelné, mají extrémně nízký podíl VOC (Volatile Organic Compound – Těkavé organické látky), nezapáchají, mají mnohostranné využití a skvělou vydatnost. Vzorky obdržely certifikát Toy safety, můžete je použít na dětský nábytek, stěny v pokoji i hračky.

DĚTSKÉ POKOJE A CERTIFIKÁT BEZPEČNOSTI

Chalk Paint™Wall Paint™ jsou netoxické a dokonale bezpečné pro dětský nábytek a stěny. Kromě toho byly vzorky Chalk Paint™ a Wall Paint™ a Chalk Paint™ vosků nezávisle testovány a certifikovány jako Toy Safe podle přísných evropských předpisů (BS EN 71-3: 2013). Doporučujeme nechat vosk min. 3 týdny vytvrdnout než se budou hračky či nábytek používat.

TESTOVÁNÍ NA ZVÍŘATECH

Žádný z našich produktů nebyl testován na zvířatech. Barvy Chalk Paint™ a Chalk Paint™ Lacquer neobsahují žádné živočišné produkty, nicméně Chalk Paint™ povrchové vosky obsahují včelí vosk.

WoodUbend®️

WoodUbend Moldings jsou dekorativní dřevěné lišty, s rozdílem… když vychladnou, mají všechny vlastnosti dřeva a lze je brousit, mořit, vrtat, namáhat, natírat – vlastně cokoli, co můžete dělat se dřevem, můžete dělat s WoodUbend. Zahřejte dřevěné výlisky a ohýbají se, natahují a lze je dokonce krájet řemeslným nožem. Pomocí kvalitního lepidla na dřevo lze dřevěné lišty přilepit téměř na jakýkoli povrch. Dřevěné lišty WoodUbend se dodávají v široké škále provedení včetně lišt, svitků a středových dílů. 

Jak používáte výlisky WoodUbend?
APLIKACE VÝLISU 
Lišty WoodUbend jsou ideální pro
rychlé a snadné vylepšení vašeho
upcyklovaného nábytku a

řemeslných projektů.
Vše, co potřebujete,
je zdroj tepla(horkovzdušná pistole),

kvalitní lepidlo na dřevo a povrch,
na který WoodUbend přilepíte: – Nahřejte výlisek horkovzdušnou
pistolí, fénem nebo na pánvi. – Naneste lepidlo na povrch
nebo celou zadní stranu lišty. – Pevně ​​přitlačte na povrch. – Zahřejte ještě jednou. – Odstraňte přebytečné lepidlo
pomocí Q-tipu, dětského hadříku
nebo vlhkého štětce.


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak pracovat se štětci Annie Sloan?
Jak pracovat se štětci Annie Sloan?
Milujeme štětce Annie Sloan ! Jsou vyrobeny s dřevěnou rukojetí a ručně lepeny v Evropě. Kulaté štětce s přírodními štětinami jsou nejlepší na trhu, r... číst celé
metrážové látky Annie Sloan®️ k zakoupení u nás 👏
29.09.2021
metrážové látky Annie Sloan®️ k zakoupení u nás 👏
Každá z tkanin Annie byla navržena tak, aby doplňovala její světově uznávanou paletu Chalk Paint®. číst celé
WORKSHOPY s Annie Sloan®️& Re•Design with Prima®️již od 20.11.2021
02.09.2021
WORKSHOPY s Annie Sloan®️& Re•Design with Prima®️již od 20.11.2021
KREATIVNÍ WORKSHOPY Rozvíjíme lidskou tvořivost a vášen pro křídové barvy Annie Sloan®️ a produkty Re•Design with Prima®️ Školíme 😍 číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
 JSME HRDÝMI PARTNERY S...

Informace pro zákazníky

     

Žádost o úpravu, renovaci nábytku...

Pokud chcete svůj nábytek přeměnit na jedinečné kusy na míru, pak vám naši umělci rádi pomohou. Svoji stručnou žádost o proměnu + přiložené foto zašlete na e-mail: renovace@mkshabbychic.cz 

Kontaktní informace, kde nás najdete, provoz studia Po-Čt 13:00-17:00

Kontakty
Logo
MK Shabby chic
info@mkshabbychic.cz
(Po-Pá, 9-18 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz